top of page
Hoe begin ik mijn eigen merk?

Als eerste stap raden we aan om onze sample pack selectie te bekijken. Deze packs zijn samengesteld om te passen bij verschillende haartypes en bieden u de mogelijkheid om het beste product te selecteren voor uw shop/salon.

Een selectie van onze verschillende hoogwaardige haarproducten waar de klant uit kan kiezen en kan testen via onze handige samplepacks
Een potje dat klaar is om omgetoverd te worden door een nieuw merk dat de haarproducten wereld wilt veroveren

Bestel nu!

Sample packs

Bekijk en vergelijk onze pakketen en selecteer het sample pack dat

aansluit bij jouw wensen en merk!

Aanbevolen

Essential

€50

Het essential sample pack bevat onze drie bestsellers bestaande uit een Cream, Clay & pommade geschikt voor ieder haartype. Ook bevat dit pakket drie verschillende volume poeder om de styling nog meer kracht te geven.

Basic

€40

Dit sample pack bevat onze nieuwste Hydrowax en volume poeder voor maximaal control. Deze producten zijn makkelijk in gebruik en zijn de basis van goeie styling. De perfecte basis voor je eigen merk!

Deluxe

€99

Ons deluxe pakket bevat al onze huidige producten en geeft u een ruime selectie aan producten en keuzes voor het beginnen van uw eigen merk.

Zijn al jullie producten te personaliseren?

Jazeker! Al onze producten zijn te personaliseren, ons team kan niet wachten om samen met u te kijken naar al uw wensen en de opties die wij aanbieden.

Vanaf hoeveel stuks kan ik bestellen?

Bij Moya kun je al je eigen haarproducten laten maken vanaf 36 stuks! Helemaal gepersonaliseerd en gestickerd, klaar om jouw klanten blij te maken.

Kan ik mijn eigen ontwerp aanleveren?

Ja natuurlijk! Wij leveren jouw de perfecte specificaties aan of passen jouw ontwerp aan zodat het product er tip top uitziet!

bottom of page