top of page

ALLES OVER

HYDRO

WAX

HYDRO WAX by moya

HYDRO WAX is een styling product dat speciaal is ontwikkeld om jouw haar de ultieme look te geven die je wenst. Het is een aqua wax die is samengesteld op waterbasis, wat betekent dat het makkelijk uit wasbaar is met water. Dit maakt het product zowel handig als gebruiksvriendelijk, aangezien je het gemakkelijk kunt aanbrengen en uitwassen zonder dat het achterblijft in je haar.

 

Deze wax is ontworpen om extra sterk te zijn, wat betekent dat het haar stevig in model blijft, zelfs onder extreme omstandigheden. Of je nu op zoek bent naar een gladde, strakke look of een warrige, textuur volle stijl, deze wax kan je helpen om het te bereiken. Het kan zelfs worden gebruikt om je haar de hele dag in model te houden, zonder dat het gaat uitzakken of uiteenvallen.

 

Maar wat deze wax echt onderscheidt, is de prijs-kwaliteitverhouding. Het is namelijk niet alleen een krachtige wax, maar het wordt ook nog eens geleverd in een voordeel verpakking van maar liefst 225 ml. Hierdoor krijg je meer product voor je geld en hoef je niet zo snel een nieuwe pot wax te kopen.

 

In het kort, als je op zoek bent naar een krachtige styling wax die gemakkelijk uit wasbaar is en waar je lang mee kunt doen, dan is HYDRO WAX de perfecte keuze voor jou. Het is een geweldige waarde voor je geld en kan je helpen om de perfecte look te bereiken die je wilt. Probeer het eens uit en ervaar het zelf!

Aqua wax maar dan beter ons nieuwste product helemaal aan te passen.

Ontdek de mogelijkheden

AQUA producten op een betere manier

Lanceer je eigen haarmerk!

De zee die onze hydro wax extra kracht mee geeft. Onze hydro wax is een auqa wax maar dan op een nieuwe manier helemaal aan te passen naar jouw wensen
Een modern en knallend ontwerp van barbershop blaze die ook gebruikt hebben gemaakt van onze in huis design service. Wij staan bij moya altijd klaar voor onze klanten en hun ontwerp wensen
De barbershop bestaat al since 1984 en heeft nu ook zijn eigen haarprocten hier zie je het nieuwste ontwerp
Ook ons nieuwste product is helemaal aan te passen aan al uw wensen en ontwerp ideeen
bottom of page