top of page

De groei van moya

Toen Moya begon te groeien, ontving het bedrijf veel vragen van klanten over kleine aantallen en de mogelijkheid om hun eigen haarproducten te creëren. Het bedrijf zag een kans om klanten te bedienen die op zoek waren naar gepersonaliseerde haarproducten, maar die niet de middelen hadden om grote hoeveelheden te bestellen.

Om aan deze vraag te voldoen, lanceerde Moya een eigen gepersonaliseerde haarproductlijn waarmee klanten al vanaf slechts 36 stuks hun eigen haarproducten kunnen bestellen. Van gepersonaliseerde shampoos tot conditioners en haaroliën, Moya biedt een breed scala aan haarverzorgingsproducten die klanten naar wens kunnen aanpassen.

Sinds de lancering is de vraag naar deze producten snel gegroeid en hebben klanten lof gegeven voor de kwaliteit van Moya's gepersonaliseerde haarverzorgingsproducten. Tegenwoordig biedt het bedrijf ook een uitgebreid assortiment aan stylingproducten, haarmaskers en behandelingen, allemaal gepersonaliseerd naar de individuele behoeften van klanten.
Moya blijft zich richten op het bieden van hoogwaardige haarverzorgingsproducten die klanten helpen om hun haar in topconditie te houden. Dit succes is te danken aan de visie van de barbier en de creativiteit van de grafisch ontwerper, gecombineerd met de voortdurende inspanningen om klanten te bedienen en te voldoen aan hun behoeften. Bestel nu bij Moya voor gepersonaliseerde haarverzorging van topkwaliteit!

9 weergaven

Comments


bottom of page