top of page

Van een idee tot werkelijkheid

Bijgewerkt op: 9 mei 2023

Van een idee tot werkelijkheid: het ontstaan van MOYA
Moya is een bedrijf dat is ontstaan uit de passie van een barbier (Cas) voor haarverzorgingsproducten en de creativiteit van een grafisch ontwerper (Rens). Het begon allemaal toen de barbier merkte dat er geen haarproducten op de markt waren die aan zijn hoge normen voldeden. Hij wilde iets speciaals, iets dat echt werkte en zijn klanten zou helpen om hun haar in topconditie te houden.

Op een dag ontmoette hij een grafisch ontwerper die net zo gepassioneerd was over zijn werk als de barbier over zijn. Samen bundelden ze hun talenten en werkten ze aan het creëren van aangepaste haarproducten die zowel effectief als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Na maanden van intensief onderzoek en ontwikkeling, lanceerde Moya haar eerste productlijn. Het was een enorm succes en de vraag naar de producten groeide snel. Klanten waren lovend over de persoonlijke aandacht en zorg die elk product kreeg en de indrukwekkende resultaten die ze bereikten.
Tegenwoordig is Moya een toonaangevend merk in de haarverzorgingsindustrie en blijft het groeien en evolueren. Het bedrijf blijft zich richten op het creëren van hoogwaardige producten die de klanten tevreden stellen en effectief werken. Het begon allemaal met de visie van een barbier en de creativiteit van een grafisch ontwerper die hun krachten bundelden om iets speciaals te creëren.

5 weergaven

Comments


bottom of page